Rosan, wespenbestrijding, voor advies en bestrijding bij wespenoverlast

Geschreven door
Beginnend wespennest April-MeiBeginnend wespennest April-Mei

 

Wij bestrijden alle wespennesten met 100% seizoensgarantie zodat u verzekerd bent dat de wespenoverlast ook daadwerkelijk is opgelost.

Al onze medewerkers zijn volledig gecertificeerd en gediplomeerd voor het veilig en verantwoord bestrijden van wespen.

Wij werken alleen met middelen die in Nederland zijn toegestaan.
Door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van wespenbestrijding in de gemeente Nijmegen weten wij exact hoe deze middelen toegepast moeten worden zodat dit geen gevaar oplevert voor omstanders en/of (huis)dieren.

Omdat wij centraal werken kunnen wij de kosten laag houden, hierdoor betaalt u niet te veel! Wij bestrijden dus alleen wespen in de regio.

Voor een snelle, verantwoorde, efficiënte en betaalbare bestrijding bel ons direct!

 

Hoe kan ik een wespennest vinden

Wanneer u regelmatig wespen in & uit ziet vliegen op een bepaalde plaats dan kunt u er vanuit gaan dat er een wespennest zit. Raak niet in paniek, neem contact op met een bestrijder voor een veilige oplossing! De wespennesten bevinden zich vaak in de spouwmuur, onder dakpannen, in de grond, aftimmering enz. 

 

Wespennest niet zichtbaar

Er vinden nooit demontagewerkzaamheden plaats voor een bestrijding! Als de wespen naar binnen kunnen, kunnen wij ze bestrijden. 

Hoog, met ladder of laag, wij helpen u graag

Standaard hebben wij een ladden bij ons voor de moeilijk bereikbare plaatsen. Dus er is altijd een oplossing voor de overlast van uw wespennest.  Voor het gebruik van ladder rekenen wij geen extra kosten.  

024-8453888 Wacht niet langer en voorkom (verdere) problemen!