6 dagen per week bestrijden wij wespen in Arnhem

Geschreven door
Wespennest met grote zoals we ze nu zien in Arnhem [eind juni 2018]Wespennest met grote zoals we ze nu zien in Arnhem [eind juni 2018]

Wespennest | achter boeiboord | in muur | onder dak | dakkapel in Arnhem

 

Actieve nesten zijn te herkennen aan de wespen rondom het bewuste nest of bij de ingang van het nest. U ziet de wespen onder de dakpannen in korte tijd naar binnen en naar buiten vliegen. Wespennesten worden bij voorkeur op beschutte plaatsen gebouwd. Vaak zien wij ze onder het dak, achter aftimmering, in de muur of onder een dakkapel. Hebt u wespen in huis, op slaapakamer of zolder ga dan niet op zoek naar het nest in huis. Kijk met zonnig weer om uw woning om te zien waar de wespen in en uit vliegen.

Wespen onder dak gevaarlijk!

Wanneer zich wespen onder het dak bevinden, is er meestal sprake van een goed beschutte ingang en uitgang. Het nest is bereikbaar via naden en kieren en zelden zichtbaar door onder de pannen te kijken. Hierin schuilt ook het grootste gevaar. Ga dus niet proberen het nest te ontdekken, bij het opschuiven van pannen verdedigen wespen zich! Als u een wespennest ziet, laat dit dan binnen enkele dagen verwijderen. Hoe langer u wacht, hoe groter het nest en de bijhorende risico’s worden. Laat bestrijden van wespennesten dan aan de professionals over. Een verkeerde wespensteek kan u fataal worden! Onthoud de locatie waar de wespen in- en uitvliegen en schakel een gediplomeerde bestrijder in. Rosan ongediertebestrijding kan het nest op een veilige en verantwoorde manier voor u bestrijden. De wespen zijn dan goed bestreden en ze zullen geen gevaar meer vormen voor u en uw omgeving!

 

Onze Tip

Neem contact met ons op 026-7071289 en laat u informeren over de mogelijkheden van bestrijding en de gevaren van zelf bestrijden. Bestrijders gebruiken niet voor niets beschermende kleding en speciale apperatuur om het probleem vakkundig op te lossen. Ook staan er veel antwoorden op vragen bij veel gestelde vragen over wespennesten.